A Rubertsson AB, som konstruerar och tillverkar kundanpassade industritvättmaskiner, kommer inom kort att fusioneras med ytterligare ett företag som konstruerar och tillverkar tvättsystem för industrin och ser därför ett ökat behov av våra produkter. Vi behöver därför förstärka verksamheten med ytterligare en maskinkonstruktör.

Brinner du för teknik och vill bli en del av ett innovativt företag i expansiva Mariestad?

Då har vi rätt tjänst för dig då vi med hjälp av hög kunskapsnivå och stort engagemang vill vi göra kundens produktion enkel, miljövänlig, tillförlitlig och kostnadseffektiv. Vi strävar alltid efter att hitta kreativa lösningar för att nå bästa resultat oavsett om det rör sig om en liten enkel utrustning eller en stor komplex linje.

Vi är i dag ca 20 anställda och finns i Mariestad.

Arbetsuppgifter
I rollen som maskinkonstruktör arbetar du i lag med övriga medarbetare med projekt där du tar fram unika, kundoptimerade tekniska lösningar till färdig produkt.
Ditt arbete innefattar maskinkonstruktion samt kund- och leverantörskontakter.
På sikt finns även möjlighet att utveckla rollen till att inkludera projektledning.

Profil
Vi söker dig som trivs i en flexibel miljö med korta beslutsvägar där du får möjlighet att vara med i utvecklingen av produkter i teknikens framkant och ingå i spännande projekt med välkända svenska storföretag.
Vi söker dig som har en teknisk utbildning, gärna från högskola/universitet eller likvärdigt tillsammans med några års erfarenhet av maskinkonstruktion.
Har du tidigare arbetat med projektledning ser vi det som meriterande.
Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Inventor, Solid Work och AutoCAD samt behärskar svenska i tal och skrift.
Goda kunskaper i engelska ser vi som meriterande.
Vidare ser vi att du identifierar dig med våra värdeord Modig, Hängiven samt Lagspelare och att du är flexibel, noggrann och har ett genuint intresse för problemlösning.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129, monika.p.m@onepartnergroup.se . Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och lång sikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr,finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.